Ulosmuuttaessa

Hyvää muistaa kun muutat asunnosta pois

Irtisanominen                  

Vuokrasopimus irtisanotaan aina toimittamalla kirjallinen irtisanomisilmoitus Kronoby bostäderiin. Irtisanomisaika on 30 päivä, ja aika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomisen yhteydessä sovitaan muuttopäivästä.

 Tarkastus                         

Kun huoneisto on tyhjennetty ja siivottu teemme yhdessä huoneistotarkastuksen. Sovimme yhdessä vuokralaisen kanssa tarkastuksen ajankohdasta. Tarkastajamme katsoo, että huoneisto on tyhjä ja siivottu ohjeiden mukaan. Samanaikaisesti tarkastetaan myös, onko huoneistolle tehty vahinkoa. Jollei huoneistoa hyväksytä, tarkastajamme antaa ohjeet siitä miten tulee menetellä. Sinun tulee itse olla läsnä tarkastustilanteessa.

Korvaus                            

Korvausta peritään huoneiston normaalista poikkeavasta kulutuksesta. Takuuvuokraa käytetään ensisijaisesti mahdollisten vahinkojen kattamiseen. Jos joudumme kuljettamaan pois huoneistoon jätettyjä huonekaluja tai muuta sellaista, vähennämme myös tästä syntyneet kulut vakuudesta. Vakuudesta vähennetään myös mahdolliset siivouskulut.

Ulosmuutto                      

Mikäli asunto ei vapaudu sovittuun päivämäärään mennessä, saatamme periä korvausta siitä, ettei seuraava vuokralainen pääse muuttamaan sovittuna päivänä. Muista tehdä muuttoilmoitus!

Vuokran maksu              

Maksa vuokra vuokramaksuvastuun päättymiseen saakka. Jos vuokria on maksettu liikaa, ne palautetaan.

Muuttosiivous      

Huoneiston muuttosiivous on tehtävä ennen asunnontarkastusta. Jos vuokralainen laiminlyö siivouksen osittain tai kokonaan, peritään siivouksesta aiheutuneet kulut.

Avaimet                             

Palauttakaa myös kaikki avaimet ohjeiden mukaan.