Vapaita työpaikkoja

Sivistystoimenjohtaja


Sivistystoimenjohtaja, joka kuuluu kunnan johtoryhmään, on opetuksen ja varhaiskasvatuksen sektoripäällikkö. Tämän lisäksi hän johtaa myös vapaan sivistystyön, kirjaston, urheilu-, kulttuuri-ja vapaa-ajan sektorin toiminta. Sivistystoimenjohtaja vastaa oman alueensa strategisesta kehityksestä.
Kelpoisuusvaatimukset tehtävään ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, soveltuva työkokemus, hyvä johtamiskyky, tuntemus julkishallinnosta ja taloudesta . Edellytämme hyvää  suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme  tuntemusta sivistyssektorista.
Kruunupyy on kaksikielinen kunta ja hallintokielenä toimii ruotsi. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakijat voidaan lähettää soveltuvuustesteihin ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 26.9.2016 klo 15.00 Kunnanvaltuustolle osoitteeseen; Kruunupyyn kunnanhallitus, Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy. Tarkempia tietoja antavat vt. kunnanjohtaja Malin Brännkärr, puh.  040-5347727
Kunnanhallitus