Sosiaali ja terveys

Kruunupyyn sosiaali- ja terveystoimi siirtyi vuoden 2009 alusta Kokkolan kaupungin hoidettavaksi isäntäkuntasopimuksen perustella. Hallinto hoidetaan pääasiallisesti Kokkolassa.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on aloittanut toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteen liittävä kuntayhtymä.

Soitessa yhdistyvät seuraavat organisaatiot:
•    Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru (sis. Keski-Pohjanmaan keskussairaala ja Peruspalveluliikelaitos Jyta)
•    Kokkolan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut (ja Kruunupyyn)
•    Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut

Tietoja Kruunupyyn ”Sosiaali- ja terveyspalveluista” löytyy osoitteesta:

www.soite.fi

Soite logo

Palvelemme sinua jatkossakin tutuissa toimipisteissä.
Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan. Tiedot löytyvät osoitteesta www.soite.fi.
Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@soite.fi.

Soitessa palvelut yhdistetään asiakas- ja potilaslähtöisellä tavalla, jossa sekä sosiaali- että terveydenhuollon yksiköt toimivat tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä.
Tavoitteena on aito sisällöllinen asiakas- ja potilaslähtöinen palvelujärjestelmän uudistus, jossa saadaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä perus- ja erikoispalveluiden raja-aitoja madallettua ja tuotettua palveluita maakuntamme ja lähialueen väestölle entistä saumattomampien palveluketjujen muodossa.
Soite-kuntayhtymän tunnuslause on ”Ihminen keskiössä”. Tuon tunnuslauseen ja perusperiaatteen ympärille tiivistyy koko keskipohjalainen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän uudistuksen perusajatus.