Sosiaali & terveys

Soiten ajankohtaiset tiedotteet

Lue lisää klikkaamalla linkkiä

Laboratorion näytteenottoon ainoastaan ajanvarauksella 20.11.2017 alkaen www.nordlab.fi

NETTIAJANVARAUS www.nordlab.fi
tai puhelimitse arkisin klo 7 – 18 puh. 0206 19 80 19

NordLab ottaa käyttöön näytteenoton ajanvarauksen kaikissa Keski-Pohjanmaan alueen näytteenottopisteissä 20.11.2017, mistä alkaen asiakkaat otetaan vastaan vain ajanvarauksella. NordLabin Keski-Pohjanmaan näytteenottopisteet ovat K-PKS, Alaveteli, Halsua, Kannus, Kruunupyy, Kälviä, Lestijärvi, Lohtaja, Perho, Teerijärvi, Toholampi, Tunkkari ja Ullava.

Aikaa ei tarvitse varata, mikäli asiakas vain tuo kotona otettuja näytteitä, esim. virtsa- tai ulostenäytteitä.
Aikaa ei tarvitse varata, mikäli asiakas vain hakee näytteenottotarvikkeita.

Näytteenottoajat ovat varattavissa internetissä www.nordlab.fi ympäri vuorokauden. Aikavälillä 20.11.2017 – 31.1.2018 aikoja on varattavissa n. 1 kk eteenpäin; helmikuusta 2018 alkaen aikoja on aina 3 kk eteenpäin. Ajan voi varata arkisin klo 7 – 18 myös puhelimitse 0206 19 80 19 (kunkin oman liittymän mukainen maksu; ei erillistä palvelumaksua).

Asiakkaiden tulee saapua näytteenoton odotustilaan 15 min ennen varattua aikaa, jotta verenkierto ehtii tasoittua ennen näytteenottoa. Näytteenottaja kutsuu asiakkaan nimellä näytteenottoon varattuna aikana tai mahdollisimman pian.

Sosiaali & terveys

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on aloittanut toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteen liittävä kuntayhtymä.

Soitessa yhdistyvät seuraavat organisaatiot:
•    Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru (sis. Keski-Pohjanmaan keskussairaala ja Peruspalveluliikelaitos Jyta)
•    Kokkolan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut (ja Kruunupyyn)
•    Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut

Tietoja Kruunupyyn ”Sosiaali- ja terveyspalveluista” löytyy osoitteesta:

www.soite.fi

Soite logo

Palvelemme sinua jatkossakin tutuissa toimipisteissä.
Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan. Tiedot löytyvät osoitteesta www.soite.fi.
Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@soite.fi.

Soitessa palvelut yhdistetään asiakas- ja potilaslähtöisellä tavalla, jossa sekä sosiaali- että terveydenhuollon yksiköt toimivat tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä.
Tavoitteena on aito sisällöllinen asiakas- ja potilaslähtöinen palvelujärjestelmän uudistus, jossa saadaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä perus- ja erikoispalveluiden raja-aitoja madallettua ja tuotettua palveluita maakuntamme ja lähialueen väestölle entistä saumattomampien palveluketjujen muodossa.
Soite-kuntayhtymän tunnuslause on ”Ihminen keskiössä”. Tuon tunnuslauseen ja perusperiaatteen ympärille tiivistyy koko keskipohjalainen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän uudistuksen perusajatus.