Hae avustusta juhlavuoden tapahtumiin

23.11.2018

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä kun Kruunupyy-Alaveteli-Teerijärvi lyöttäytyivät yhdeksi kunnaksi. Tätä tullaan juhlistamaan tapahtumilla ja juhlallisuuksilla Kruunupyyn kunnassa koko vuoden ajan. Yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat hakea avustusta tapahtumiin, joita järjestetään Kruunupyyn kunnassa vuonna 2019, ja jotka voidaan jollain tapaa liittää osaksi juhlavuoden ohjelmistoa.

Tapahtumien, jotka voivat saada avustusta, tulee jollain tavalla huomioida Kruunupyy 50 -juhlavuosi. Avustusta ei voi hakea pelkästään perinteisiin, jokavuotisiin tapahtumiin ilman, että Kruunupyy 50 vuotta olisi huomioitu tavalla tai toisella.

Yhdistys tai yksityishenkilö voi hakea avustusta vain yhteen tapahtumaan. Yhteistyö useamman yhdistyksen kesken voi vaikuttaa myönteisesti avustukseen.

Jaettava kokonaissumma on 4 000 euroa.

Hakulomake on jätettävä viimeistään 31. tammikuuta 2019 kunnan vapaa-ajanohjaaja Hanna Lindholmille s-postitse: hanna.lindholm@kronoby.fi. Avustus maksetaan kun tapahtuman kirjanpito ja kuitit on esitetty. Kruunupyy 50 vuotta -työryhmä jakaa avustukset.

Hakulomake

kuva3

 Kuva: Nathalie Lindvall