Kesätyöpaikat 2020

04.02.2020

Kruunupyyn kunta tarjoaa kesätyöpaikan 30 nuorelle kesällä 2020.  Paikkoja voivat hakea vuosina 1995-2004 syntyneet nuoret.

Ensisijaisesti kunta palkkaa nuoret päiväkoteihin, kirjastoihin, yleiselle osastolle ja tekniselle toimelle. Toissijaisesti nuoret voidaan sijoittaa kunnan tytäryhtiöihin,  palvelutaloihin ja vammaisten työtoimintakeskuksiin (Herberts hus, Sylviahemmet, Backebo ja mahdollisesti Soiten toimintayksiköt:  Sandbackan hoitokeskus, Teerijärven hoitokeskus, Solgården ja Regnbågen). Aatteelliset yhdistykset, jotka toivovat kesätyöntekijää, jättävät vapaan hakemuksen kunnalle.

Hakemus tehdään sähköisesti viimeistään 28.2.2020 kunnan verkkosivujen kautta (linkki hakusivulle). Hakemus paperiversiona on saatavilla Kunnantalon infopisteestä. Hakemus lähetetään hallintojohtajalle, joka valitsee/arpoo tulevat työntekijät yhdessä esimiesten kanssa. Esimiehet kirjoittavat työsopimukset ja huolehtivat työnohjauksesta. Hallintojohtaja kirjoittaa työtodistukset.

Hakemuksen yhteydessä hakija antaa luvan, että hakijan nimi voidaan julkaista kunnan verkkosivuilla.

Työaika on 30t/viiko tai 120t/4 viikkoa. Työpäivän pituus on 5,5h työtä ja 30 min lounas. Työsuhde on 4 viikon mittainen, mutta jos työnhakijoita on vähän, on mahdollista palkata työntekijä myös 8 viikoksi.

Inger Bjon, hallintojohtaja