Etsimme palkkasihteeriä

02.01.2019

Kruunupyyn kunta palkkaa palkkasihteerin toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Aloituspäivä 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme sinua
- joka haluat työskennellä palkkavastaavana ja palkanlaskenta on jokapäiväistä
- jolla on tietoa / kiinnostusta sopimuskysymyksistä (KVTES, OVTES ja TS)
- jonka on helppoa ottaa tietoa vastaan ja oppia uusia ohjelmistoja
- jolla on silmää yksityiskohdille ja on tarkka
- joka on aloitekykyinen, yhteistyökykyinen ja viihtyy asiakkaita palvellessa
- joka on tottunut ottamaan vastuuta ja suoriutumaan myös stressin alaisena
- jolla on myönteinen perusasenne ja joka on joustava
- jolla on merkonomin/tradenomin tai vastaava koulutus

Palkkasihteerinä vastaat palkoista ja palkkaraportoinneista kunnan työntekijöille, ja lasket käytännössä suurimmaksi osaksi myös palkan henkilökunnallemme. Olet vastuussa tulorekisteristä ja palkkioiden maksusta. Olet sekä työehtosopimusten asiantuntija että palkkajärjestelmän käyttöasiantuntija, ja vastaat kysymyksiin sekä selvität tarpeen vaatiessa epäselvyydet näissä. Teet myös tarpeen vaatiessa muita tehtäviä talouskansliassa. Pienen osan työajastasi käytät sivistyskanslian tehtäviin, muun muassa talouteen ja tilastointiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän myönteisessä työympäristössä.

Kruunupyy on kaksikielinen kunta, jossa hallintokielenä on ruotsi. Hyvät ruotsin kielen  suulliset ja kirjalliset taidot sekä hyvät suomen kielen suulliset taidot ovat ehto palkkaukselle. Palkkasihteeri on osa kunnan talousosastoa, joka kuuluu yleisen osaston alaisuuteen. Palkkaus KVTESin mukaan.

Hakemukset ja CV tulee olla kunnan saatavilla viimeistään 21.1.2019 klo. 15.00. Hakemukset ensisijaisesti kuntarekryn kautta, muutoin osoitteella kronoby.kommun@kronoby.fi tai postitse osoitteella Kruunupyyn kunta, Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy. Lisätietoja talous- ja henkilöstöjohtajalta Pamela Kjellman (040 7142 150).