Avoimet ovet Kunnantalolla

11.02.2019


Kruunupyyn Kunnantalolla järjestetään Avoimet ovet -tapahtuma keskiviikkona 20.2.2019 klo. 9-18. Tapahtuma on osa kunnan 50-vuotisjuhlintaa.

Kunnantalolla järjestetään päivän aikana kahdesti yleisöopastus Kunnantalon tiloissa klo. 13 ja 15. Kierroksella pääsee tutustumaan niin Kunnantalolla työskenteleviin ihmisiin kuin kuulemaan talon historiasta. Samalla pääsee tutustumaan myös väestötiloihin ja ovet avataan arkistoon, jonne vain harvoilla ja valituilla on avaimet.

Päivällä klo. 14 Alavetelistä kotoisin ja nykyisin Kaliforniassa asuva Minna Leigh kertoo Alavetelin murteesta, josta hän on tehnyt lukuisia podcasteja.

Päivän päätteeksi klo. 16-18 valtuustosalin ovet avataan yleisötilaisuuteen, jossa kuntalaiset saavat kysellä paikalla olevilta valtuutetuilta mieltä askarruttavia kysymyksiä. Jollei itse halua esittää kysymystä, sen voi kirjoittaa paperille ja jättää kysymyslaatikkoon, josta tilaisuuden puheenjohtaja sen sitten esittää illan aikana.

Päivän aikana voi myös itse kierrellä Kunnantalolla ja tutustua itsenäisesti paikkoihin. Jokainen työntekijä on tehnyt itsestään esittelyn työhuoneensa oveen, josta voi lukea henkilöstä ja hänen tehtävistään. Nämä esittelyt auttavat myös Kunnantalolla järjestettävässä "Aarrejahdissa", jossa on etsittävä vastauksia kiperiin kysymyksiin. Aarrejahtiin osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja kunnan yrityksiin.

Päivän aikana on tietenkin mahdollisuus myös keskustella työntekijöiden kanssa, jättää ja antaa palautetta sekä kertoa toiveitaan. Eikä tarjoiluakaan ole tietenkään unohdettu!

TERVETULOA!