Tietoa Kruunupyystä

 

 

Työpaikkoja, omaa rauhaa, ystävällistä seuraa, kauniita maisemia, turvallisia asuinympäristöjä ja hyvää palvelua. Tätä on Kruunupyy.

 

Kruunupyyn kaikissa kolmessa keskustassa on hyvät palvelut. Päiväkotien ja koulujen lisäksi kunnassa on laaja sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjonta. Lisäksi kunta tarjoaa asukkailleen hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Monipuolinen luonto houkuttelee liikkumaan järvillä, joilla tai metsän luontopoluilla. Rakennettuja ulkoilupaikkoja edustavat muun muassa urheilukentät ja jäähallit.


Yhdistystoiminta sekä kulttuurin että urheilun ympärillä on vilkasta. Täällä pelataan jalkapalloa ja jääkiekkoa sekä hiihdetään ja suunnistetaan yhdessä. Kansalaisopisto ja kirjasto palvelevat kuntalaisia Kruunupyyn jokaisessa keskustassa. Myös kuoro- ja teatteritoiminta on aktiivista vuoden ympäri.

 

Työpaikkoja on tarjolla sekä peruskoulun käyneille että korkeasti koulutetuille niin pien- kuin suuryrityksissä. Yritystontit ovat edullisia, rakentamisprosessi hoituu sujuvasti ja erinomaiset yhteydet liikuttavat kaikkea – niin ihmis- ja tavaravirtoja kuin tietoakin.

Luontopolku vihreässä metsässä.