Haemme kirjastopedagogia

 

 

 

4.6.2024

 

 

Kruunupyyn kunnankirjasto hakee kokoaikaista (100 %) kirjastopedagogia vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2024 tai sopimuksen mukaisesti.

 

Työtehtäviin kuuluu yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen, esikoulujen ja koulujen kanssa ja vastaanottaa luokkia ja ryhmiä kirjakeskusteluihin, opastusta kirjaston käyttöön, satuhetkiä ja muuta lukemista edistäviä tapahtumia.  Työhön kuuluu myös asiakaspalvelu ja muu kirjastotyö. Pääasiallinen työpaikka on Kruunupyyn pääkirjasto, mutta työhön kuuluu tehtäviä myös muissa kunnanosissa.

 

Kruunupyyn kunnankirjasto panostaa kaikenikäisten lukemista edistävään toimintaan. Kehitys on tervetullutta ja askel ideasta tekoon on meillä usein hyvin lyhyt. Haemme sinua, joka nautit työskentelystä ihmisten parissa, ja, jolla on palveluosaamista ja yhteistyökykyä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on sopiva korkeakoulututkinto, kirjasto- tai kulttuurituotantoalan koulutus sekä kokemus kirjastotöistä lasketaan ansioksi. Sinulla tulee olla sekä ruotsin että suomen kielen hyvät kielelliset ja kirjalliset taidot.

 

Työaika on viraston työaika, 36,25 h/viikko. Tehtäväkohtainen palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

 

Hakemus Kuntarekryn kautta viimeistään 18.6.2024 klo. 15:00.

 

Lisätiedot:
Kirjastonjohtaja Katarina Kronlund, katarina.kronlund@kronoby.fi, puh. 040 7142 172