Alueen koronatilanne

 

5.11.2021

 

Koronatilanne on alueella edelleen vakava ja kehotamme kaikkia varovaisuuteen erityisesti tilaisuuksissa, joissa on paljon ihmisiä. Kruunupyy seuraa kansallisia ja alueellisia suosituksia.

 

Centralskolanissa on oppilaita, jotka ovat antaneet positiivisen koronatuloksen ja suhteellisen suuri määrä oppilaita on karanteenissa.  Näille oppilaille järjestetään etäopetusta ja heillä on myös mahdollisuus tilata kouluruokaa kotiin.  Jotta estämme jatkotartunnat  on hyvin tärkeätä seurata karanteenimääräyksiä karanteenin ajan. Centralskolanin Hobbies on myös tauolla toistaiseksi. Muissa kouluissa on rauhallisempi tilanne ja he voivat jatkaa lähiopetusta ja muuta toimintaa kuten nytkin.

 

Lasten ja aikuisten vapaa-ajan toiminta voi jatkua toistaiseksi, mutta on tärkeää aikaisempaan tapaan olla varovainen, yrittää pitää etäisyyksiä ja pysyä kotona lievemmissäkin oireissa. Oma vastuu ja arviointi on tärkeää.  Jos ohjatun vapaa-ajan toiminnan lapsiryhmässä ilmenee koronaa, on tärkeää seurata karanteenimääräyksiä ja ottaa mahdollisesti taukoa toiminnassa.

 

Kansalaisopiston toiminta aikuisille voi jatkua normaalisti, mutta kehotamme varovaisuuteen ja tehostamme jo ennestään olleita varotoimia. Toisin sanoen, pidämme etäisyyttä, huolehdimme käsihygieniasta ja käytämme kasvomaskia.

Kansalaisopiston lapsiryhmät Kruunupyyssä pitävät tauon, myös yksilöllinen musiikki alle 12-vuotiaille lapsille Kruunupyyssä.  Parkour pitää taukoa sekä Kruunupyyssä että Teerijärvellä. Tauko alkaa tänään ja jatkuu toistaiseksi. Kansalaisopiston kanslia lähettää tekstiviestit asianomaisille kurssilaisille. Lapsiryhmät ja yksilöllinen musiikki Alavetelissä ja Teerijärvellä jatkaa normaalisti.

 

Tartuntojen ehkäisemiseksi ja parhaan suojan saamiseksi koronaa vastaan kehotamme kaikkia ottamaan rokotus mahdollisimman pian. Kruunupyyllä on jo korkea rokotuskattavuus, mutta voimme olla vielä parempia.