Emmes retreatin ruokasalista näkymä järvelle, jossa peilityyni pinta.

Emmes retreat

Lähin osoite on Haavistontie 357, mistä tienviittoja perille
s-posti: emmesretreat@gmail.com
puh. 050 354 5813 , 0400 66 7353

 

 

Emmes Retreat haluaa tarjota vierailleen jotain erilaista; hiljaisuutta, rauhallisuutta, stressitöntä aikaa kauniissa luonnossa. Avoinna vain tilauksesta.

Tarjoamme muun muassa retriittejä ja kursseja eri teemoilla kuten jooga, parisuhteen hoivaaminen, melonta, pyöräily, virkistyspäivät, kokouspaketit, luennot ja erilaiset työpajat.

Yöpyminen puumajoissa myös yksityisille.
Yhteensä 10 petipaikkaa neljässä eri puumajassa.
Päärakennuksessa  tarjoillaan aamiaista ja siellä voivat vieraamme myös nauttia esimerkiksi iltateen. Alueella on myös rantasauna, suihkut ja grillitupa.
Kajakit, kanootit ja pyörät ovat vieraiden käytettävissä.

 

Botnia Hotel & Restaurant

Kirkkotie 8, 68500 Kruunupyy
s-posti: info@botniahotel.fi
Puh. 06 82 31 000

 

Hotelli sijaitsee Kruunupyynjoen varressa, aivan Kruunupyyn keskustassa. Botnia Hotellin päärakennuksessa on 13 hotellihuonetta ja lisärakennuksessa ”Annexet:issa” on 5 hotellihuonetta. Molemmista rakennuksista löytyy aamiaiskeittiö, joka on hotellivieraiden käytettävissä. Aamiaista tarjoillaan myös ravintolassa.

 

Ravintola Marina's 

Eteläinen Teerijärventie 10, 68700 Teerijärvi
s-posti: info@restaurang-marinas.fi
puh. 045 8047898

 

Hotellihuoneet järvinäköalalla.

 

Viihtyisälle ullakollemme olemme sisustaneet kaksi huonetta yöpymistä varten. Molemmissa huoneissa järvinäköala Heimsjönin yli!

 

Kruunupyyn Kansanopisto

Torgarentie 4, Kruunupyy
Varaukset: 06 823 1500


Mukavaa asuntolamajoitusta mukavassa ympäristössä kesäkuukausina. Majoitus isommille ryhmille (40 paikkaa) mahdollista asuntolassa esimerkiksi hää- ja perhejuhlien aikana. Edulliset hinnat.
Tarjoamme myöskin tiloja hää- ja perhejuhlille. 100-150 paikkaa alueen kauneimmassa juhlasalissa. Myös keittiön käyttö mahdollista.