Iltapäivätoimintaa

 

 

Kruunupyyn kunnan iltapäivätoimintaa koululaisille.

 

Mistä on kyse?

Kruunupyyn kunta järjestää peruskoulujen 1–2 -luokkalaisille ja erityisopetuksessa oleville 3–9 -luokkalaisille iltapäivätoimintaa koulupäivän jälkeen.
Toimintaa koordinoi Botnia 4H.


Iltapäivätoiminnan tavoite on luoda lapsille mahdollisuus osallistua turvallisesti valvottuun ja monipuoliseen toimintaan koulupäivän jälkeen.
Toiminnasta vastaavat koulutetut, aikuiset ohjaajat.

 

 

Mitä tarjotaan?

Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän jälkeen ja loppuu viimeistään klo 17.00. Toiminta järjestetään koulujen läheisyydessä. Kunnalla on 3 toiminta-aluetta; Kruunupyy, Alaveteli ja Teerijärvi.


Ohjatun toiminnan lisäksi iltapäivätoiminta antaa lapsille mahdollisuuden pelata omia pelejä muiden lasten kanssa. Tällä tavoin he voivat siten kehittää sosiaalisia taitojaan.
Erityisopetuksessa olevat lapset sijoitetaan eri ryhmiin erityistarpeiden mukaan.

 

Kaikki lapset, jotka osallistuvat toimintaan, ovat tapaturmavakuutettuja. Lapset saavat välipalan iltapäivällä. Lakisääteistä iltapäivätoimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

 

 

Kustannukset?

Iltapäivätoimintaan sovelletaan kuukausimaksua. On olemassa eri maksuryhmiä riippuen siitä kuinka monta tuntia lapsi osallistuu toimintaan. Kunnanvaltuusto päättää maksun suuruudesta.

 

 

Miten ilmoitan lapseni?

Lapsi saa paikan iltapäivätoimintaan vuodeksi kerrallaan. Lomakkeen saa iltapäiväkoordinoijalta ja lomake löytyy myös tältä sivulta. Hakuaika alkaa kouluilmoittautumisella ja päättyy maaliskuun puolivälissä. Lapset hyväksytään iltapäivätoimintaan kunnallisen hyväksymisperiaatteen mukaan.

 

Kaikki ajoissa jätetyt hakemukset käsitellään näiden periaatteiden mukaan. Tavoitteena on nähdä kokonaisuus, ja huomioida lapsen hoidon tarve ja kasvatus. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, lapsille myönnetään paikka hakemusten saapumisjärjestyksessä.

 

 

Mistä saan lisätietoja?

Botnia 4H:lla on iltapäiväkoordinaattori, joka koordinoi toimintaa ja antaa lisätietoja toiminnasta. Tietoa oman alueen iltapäivätoiminnan tarjonnasta saa myös toimintaa järjestävistä toimintapaikoista. Tietoja löytyy myös botnia.fs4h.fi/eftis sivuilta (vain ruotsiksi) sekä Mona Ahlsved, mona.ahlsved@fs4h.fi tai soittamalla numeroon 044 2551 017.

 

Hakemus iltapäivätoimintaan (pdf, 103 kb) (vain ruotsiksi)

 

Esite (2,6MB) (vain ruotsiksi)