Haemme hallintojohtajaa, sivistystoimenjohtajaa sekä kanslistia

 

21.1.2022

 

Oletko uusi hallintojohtajamme?

 

Haemme kehittämiseen suuntautunutta ja vahvaa johtajaa, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot ja hyvä tietämys sekä kiinnostus hallinnosta. Olet tarkka ja osaat ilmaista itseäsi kirjoitetussa muodossa, sinulla on tietämystä viestinnästä ja osaamista taloudesta sekä sopiva työkokemus.

 

Hallintojohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja on yleiskanslian toimialajohtaja. Viran pätevyysvaatimus on sopiva korkeakoulututkinto ja hyvät ruotsin- ja suomenkielen taidot. Hallintojohtaja hoitaa muun muassa kunnanhallituksen ja –valtuuston asioiden valmistelun ja täytäntöönpanon.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jossa hallintokielenä on ruotsi. Hallintojohtajan virka on toistaiseksi voimassaoleva kuuden kuukauden koeajalla. Hakijat voidaan soveltuvuustestata ja valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen siirtymistään palvelukseen.

 

Hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera tulee jättää viimeistään 10.2.2022 klo. 14.00 Kuntarekryn kautta tai osoitteella: Kruunupyyn kunnanhallitus, Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy.

Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr, puh. 040 5347 727 tai s-postitse: malin.brannkarr@kronoby.fi.

 

 

Oletko uusi sivistystoimenjohtajamme?

 

Haemme tavoite- ja kehittämissuuntautunutta, innovatiivista ja vahvaa johtajaa, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot ja näkemystä sivistyssektorista. Hallinnon ja talouden tulee olla sinulle tuttua ja sinulla tulee olla sopiva työkokemus.

 

Sivistystoimenjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja on koulun sekä päivähoidon toimialajohtaja. Viran pätevyysvaatimus on sopiva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvät ruotsin- ja suomenkielen taidot.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jossa hallintokielenä on ruotsi. Sivistystoimenjohtajan virka on toistaiseksi voimassaoleva kuuden kuukauden koeajalla. Hakijat voidaan soveltuvuustestata ja valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen siirtymistään palvelukseen.

 

Hakemukset CV:n ja palkkatoivomuksen kera tulee jättää viimeistään 10.2.2022 klo. 14.00 Kuntarekryn kautta tai osoitteella: Kruunupyyn kunnanhallitus, Säbråntie 2, 68500 Kruunupyy.

Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr, puh. 040 5347 727 tai s-postitse: malin.brannkarr@kronoby.fi.

 

 

Oletko uusi kanslistimme?

 

Haemme kanslistia sivistyskansliaan. Työ on osa-aikainen (50 % 36h 15 minuutin viikkoajasta) ajalle 21.2.2022 - 31.12.2023. Kunta on kaksikielinen, jossa hallintokielenä on ruotsi.

 

Kanslistin työalueeseen kuuluu työtehtävät varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa, perusopetuksessa ja toisella asteella muun muassa ICT-tukena Primuksen, Wilman, Kosken ja Päikyn ylläpitäjänä/pääkäyttäjänä.

 

Haemme sinua, joka olet taitava hallinnossa, järjestelmällinen ja vastuullinen sekä yhteistyökykyinen.

 

Hakemukset jätettävä viimeistään 1.2.2022 kl.15.00 Kuntarekryn kautta.