Vi söker förvaltningschef, bildningschef och kanslist

 

21.1.2022

 

Är du vår nya förvaltningschef?

 

Vi söker en utvecklingsinriktad och stark ledare med god samarbetsförmåga och goda insikter i och ett stort intresse för administration. Du är noggrann och tycker om att uttrycka dig i skrift, du har insikter i kommunikation och du behöver kunskap om ekonomi och en lämplig arbetserfarenhet.

 

Förvaltningschefen hör till kommunens ledningsgrupp och är sektorchef för allmänna kansliet. Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högskoleexamen och goda kunskaper i svenska och finska. Förvaltningschefen handhar beredning och verkställighet av ärenden i bland annat kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

 

Kronoby kommun är en tvåspråkig kommun med svenska som förvaltningsspråk. Tjänsten som förvaltningschef besätts tillsvidare med sex månaders prövotid. Personer som söker kan lämplighetstestas och den person som väljs bör lämna in godtagbart läkarintyg innan tillträde.

 

Ansökningar jämte CV och löneanspråk lämnas in senast 10.2.2022 kl. 14.00 via Kuntarekry eller på adressen: Kommunstyrelsen i Kronoby, Säbråvägen 2, 68500 Kronoby. Mera information ges av kommundirektör Malin Brännkärr på telefon 040 5347 727 eller malin.brannkarr@kronoby.fi.

 

 

Är du vår nya bildningschef?

 

Vi söker en mål- och utvecklingsinriktad, innovativ och stark ledare med god samarbetsförmåga och insikter i bildningssektorn. Du behöver ha förtrogenhet med förvaltning och ekonomi och en lämplig arbetserfarenhet.

 

Bildningschefen hör till kommunens ledningsgrupp och är sektorchef inom skola och dagvård. Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högre högskoleexamen och goda kunskaper i svenska och finska.

 

Kronoby kommun är en tvåspråkig kommun med svenska som förvaltningsspråk. Tjänsten som bildningschef besätts tillsvidare med sex månaders prövotid. Personer som söker kan lämplighetstestas och den person som väljs bör lämna in godtagbart läkarintyg innan tillträde.

 

Ansökningar jämte CV och löneanspråk lämnas in senast 10.2.2022 kl. 14.00 via Kuntarekry eller på adressen: Kommunstyrelsen i Kronoby, Säbråvägen 2, 68500 Kronoby. Mera information ges av kommundirektör Malin Brännkärr på telefon 040 5347 727 eller malin.brannkarr@kronoby.fi.

 

 

 

Är du vår nya kanslist?

 

Vi söker en kanslist till bildningskansliet. Anställningen är deltid (50 % av 36h 15 min) och för tiden 21.2.2022 - 31.12.2023. Kommunen är tvåspråkig med förvaltningsspråk svenska.

 

Till kanslistens arbetsområde hör arbetsuppgifter inom småbarnspedagogik, förskola, grundläggande och andra stadiet bl.a. IKT support i form av administratör/huvudanvändare av Primus, Wilma Studieinfo, Koski och Päikky.

 

Vi söker dig som är administrativt kunnig, strukturerad och ansvarstagande samt samarbetsvillig.

 

Ansökan inlämnas senast 1.2.2022 kl.15.00 via Kuntarekry.