Haemme kiinteistövastaavaa

 

 

12.1.2024

 

 

Oletko valmis ottamaan vastaan kehittävän roolin, jossa voit yhdistää johtajaominaisuuksiasi kiinteistönhoidon taitoihisi?

Kruunupyyn kunnan tekninen osasto hakee nyt innostunutta ja osaavaa kiinteistövastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa arvostetaan hyvää aloitekykyä ja kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Kiinteistövastaavana olet yhteyksissä moniin yhteistyökumppaneihin ja sinulla on mahdollisuus osallistua moniin mielenkiintoisiin kiinteistöhankkeisiin.

 

Kiinteistövastaavana vastaat vaihtelevan kiinteistökannan, johon kuuluu sekä vanhoja että uusia kiinteistöjä, ylläpidosta ja hallinnosta. Olet myös kunnan kiinteistöhuoltajien sekä rakennustyöntekijöiden esihenkilö. Työhön kuuluu mm. kiinteistöjen kunnossapidon suunnittelu ja tarpeen määrittely sekä mahdolliset muutos- ja laajennustyöt. Työskentelet myös energiatehokkuuden ja muun optimoinnin parissa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on sopiva insinöörikoulutus, mielellään rakennuspuolelta. Arvostamme osaamista ja kokemusta rakentamisesta, kiinteistötekniikasta sekä rakennusautomaatiosta. Ansioksi lasketaan kokemus työ- ja hankejohtamisessa sekä kiinteistöhuollossa. Sama koskee tietotaitoa ohjelmista Microsoft Office, AutoCAD ja muista vastaavista.

 

Sinulla tulee olla sekä ruotsin että suomen kielen hyvät kielelliset ja kirjalliset taidot. Työtehtävät vaativat ajokorttia ja oman auton käyttöä.

 

Työsuhde alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkka TS-sopimuksen mukaisesti.

 

Sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta. Hakemus on jätettävä viimeistään 5.2.2024 klo.12:00.

 

Lisätiedot:
Tekninen johtaja Patricia Svarvar, puh. 040 7142 187 tai patricia.svarvar@kronoby.fi