Vi söker en fastighetsansvarig

 

 

12.1.2024

 

 

Är du redo att anta en utvecklande roll där du kan kombinera dina ledaregenskaper med kunskaper inom fastighetsdrift?

Tekniska avdelningen söker nu en engagerad och sakkunnig fastighetsansvarig i tillsvidareanställning till Kronoby kommun. Vi erbjuder ett mångsidigt och självständigt arbete, där god initiativförmåga samt ett intresse att utvecklas i sitt arbete uppskattas. Som fastighetsansvarig kommer du att ha kontakt med många samarbetspartners och ha möjlighet att delta i flera intressanta fastighetsprojekt.

 

Som fastighetsansvarig ansvarar du för drift och förvaltning av ett varierat fastighetsbestånd bestående av både gamla och nya fastigheter. Du är även förman åt kommunens fastighetsskötare samt byggnadsarbetare. Till arbetet hör bl.a. att planera och avgöra behovet av fastigheternas underhåll samt eventuella omändrings- och tillbyggnadsarbeten. Energieffektivering och annan optimering är också sådant som du kommer att få jobba med.

 

Behörighetskrav är lämplig ingenjörsutbildning, gärna inom bygg. Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av byggande, fastighetsteknik samt byggnadsautomation. Erfarenhet av arbets- och projektledning samt fastighetsskötsel räknas som merit. Detsamma gäller know-how i Microsoft Office, AutoCAD och dylika program.

 

Du bör ha god förmåga att i tal och i skrift använda både det svenska och det finska språket.  Arbetsuppgifterna kräver körkort och tillgång till egen bil.

 

Anställningen börjar 1.4.2024 eller enligt överenskommelse. Prövotid sex månader. Lön betalas enligt TS-avtal.

 

Elektronisk ansökan via Kuntarekry. Ansökan inlämnas senast 5.2.2024 kl.12:00.

 

Mer information ges av tekniska chefen Patricia Svarvar, tel. 040 7142 187 eller patricia.svarvar@kronoby.fi