Haemme kirjastonhoitajaa

 

 

7.8.2023

 

 

Kruunupyyn kunnankirjasto hakee kirjastonhoitajaa uuteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tapahtumatuotanto ja vastuu senioreiden kirjastopalvelujen kehittämisestä. Pääasiallinen työpaikka on Kruunupyyn pääkirjasto, mutta työtehtäviä voi olla myös muissa kunnanosissa.

 

Kruunupyyn kunnankirjasto panostaa lukemista edistävään toimintaan kaikenikäisille. Pidämme kehitystä myönteisenä asiana ja askel ideasta toimintaan on meillä yleensä hyvin lyhyt. Haemme sinua, joka haluat kehittää ja toteuttaa uusia tapoja, joilla palvella kirjaston asiakkaita vielä paremmin.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on sopiva korkeakoulututkinto, koulutus kirjasto- tai kulttuurituotantoalalta sekä kokemus kirjastotyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset taidot ruotsin kielessä ja hyvät suulliset taidot suomen kielessä.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja työaika virka-aika, 36,25 h/viikko. Tehtävään perustuva palkka ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa. Työ alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaisesti.

 

Haku sähköisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 27.08.2023.

 

Lisätiedot: vs. kirjastonjohtaja Lena Sågfors, puh. 040 714 21 73, lena.sagfors@kronoby.fi