Haemme rakennustarkastajaa, kiinteistöasiantuntijaa sekä kiinteistöhuoltajaa

 

 

16.9.2022

 

Oletko tuleva rakennustarkastajamme?

 

Haemme avuliasta ja yhteistyökykyistä, osaavaa ja kehittävää apulaisrakennustarkastajaa, joka siirtyy vakinaiseksi rakennustarkastajaksi, kun nykyinen rakennustarkastajamme siirtyy eläkkeelle ensi vuonna.

 

Apulaisrakennustarkastaja vastaa tehtävistä rakennusvalvonnassa, katselmuksien toteutuksesta, rakennusasioiden neuvonnasta, paalutusmerkinnöistä sekä tehtävät kiinteistöveroprojektin parissa. Vakinaisena teet myös virkamiespäätökset rakennusluvista ja muista rakennusvalvonnan luvista, sekä valmistelet tiettyjä asioita lupajaostolle, olet esihenkilövastuussa sekä vastuussa rakennusvalvonnan talousarviosta.

  

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto rakennusalalta sekä hyvät ruotsin ja suomen kielen taidot. Tarkastajalla tulee lisäksi olla tarvittava kokemus tehtävistä koskien rakennusurakoiden suunnittelua ja rakennustöiden toteuttamisesta.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Apulaisrakennustarkastajan  virka, joka muuttuu rakennustarkastajaksi, on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan 1.11 tai sopimuksen mukaisesti.

 

Hakemus CV:n kera on jätettävä viimeistään 4.10 2022 klo. 14.00 Kuntarekryn kautta. Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr puh. 040 5347 727 tai malin.brannkarr@kronoby.fi

 

 

 

Kiinteistöasiantuntija

 

Tiedätkö paljon kiinteistöistä? Oletko myös yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja markkinointivalmis? Silloin olet ehkä hakemamme kiinteistöasiantuntija.

 

Noin 60 % työajastasi olet kunnan tytäryhtiön Fastighets Ab Kronoby Bostäderin isännöitsijäpalvelussa. Olet tuolloin vastuussa Kronoby Bostäderin kiinteistöistä ja niiden kunnossapidosta, vuokraat asuntoja ja pidät yhteyttä vuokralaisiin sekä vastaat hallinnosta ja taloudesta. Muun ajan työskentelet kunnan muiden kiinteistöjen parissa ja osallistut esim. kunnostushankkeisiin.  

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Tekninen koulutus tai isännöitsijäkoulutus lasketaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Sopiva työkokemus lasketaan myös eduksi. Hyvät ruotsin kielen taidot puheessa ja kirjoituksessa sekä suomen kielen taidot puheessa ja myös englannin kielessä lasketaan eduksi.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Kiinteistöasiantuntijan toimi on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan 1.12 tai sopimuksen mukaisesti.

 

Hakemus CV:n kera on jätettävä viimeistään 4.10 2022 klo. 14.00 Kuntarekryn kautta. Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr puh. 040 5347 727 tai malin.brannkarr@kronoby.fi

 

 

Kiinteistöhuoltaja

 

Tekninen osasto hakee kiinteistöhuoltajaa Kvarnbon ja Slottebon päiväkoteihin sekä Kruunupyyn paloasemalle. Lisäksi tarjoamme kiinteistöhuoltajan tehtäviä ostopalveluina Kronoby Bostäderille. Tehtäviin kuuluu kiinteistöjen huolto sisältä ja ulkoa.

 

Työ on monipuolista ja toivomme, että sinulla on perustaidot rakentamisessa ja korjaamisessa. Työtehtävien hoitaminen vaatii myös tiettyä tietämystä LVI-laitteista. Jokapäiväisten hoito- ja huoltotöiden lisäksi sinun on voitava osallistua päivystykseen.

 

Koeaika 4 kuukautta.

 

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 4.10.2022 klo. 14.00 mennessä.

Lisätietoja: Stefan Fagernäs 040 1385 653