Oletko uusi talous- ja henkilöstöjohtajamme?

 

 

25.11.2022

 

 

Haemme tavoite- ja kehityskeskeistä, innovatiivista johtajaa, jolla on hyvät henkilösuhdetaidot ja hyvä käsitys taloushallinnosta ja henkilöstökysymyksistä. Sinulla on sopiva työkokemus, hyvät johtajuustaidot sekä hallinnon tuntemus.

 

Talous- ja henkilöstöjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja hänellä on kehitys-, tulos- ja henkilöstövastuu kunnan talousosastosta.

 

Talous- ja henkilöstöjohtaja vastaa muun muassa liike- ja riskienhallintajaostossa ja henkilöstöjaostossa käsiteltävien asioiden valmistelusta sekä kunnanhallituksessa käsiteltävistä talous- ja henkilöstöasioista. Talous- ja henkilöstöjohtaja vastaa muun muassa uuden palkka- ja HR-ohjelman käyttöönotosta, kunnan talousarvion valmistelusta ja seurannasta ja tilinpäätöksen teosta sekä kunnan lainoista ja riskianalyyseistä.

 

Muodolliset pätevyysvaatimukset ovat korkeakoulututkinto ja hyvät ruotsin ja suomen kielen taidot.

 

Kruunupyyn kunta on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Talous- ja henkilöstöjohtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde kuuden kuukauden koeajalla. Hakijoille tehdään soveltuvuustesti ja valitun hakijan tulee jättää hyväksytty lääkärintodistus ennen työn aloitusta.

 

Hakemus ja CV palkkatoiveineen jätetään viimeistään 7.12.2022 klo. 9.00 Kuntarekryn kautta. Haastattelut pidetään 8.12 virka-ajan jälkeen. Lisätiedot: kunnanjohtaja Malin Brännkärr puh. 040 5347 727 tai malin.brannkarr@kronoby.fi.