Haemme uusia työkavereita!

 

17.11.2021

 

Panostamme oppilaiden terveyteen sekä hyvinvointiin, ja palkkaamme:

 

 

Resurssiopettajan

 

Haemme resurssiopettajaa Kruunupyyn Centralskolaniin lukukauden loppuun saakka. Palkkaamamme henkilö kuuluu opettajatiimiin, jossa työskennellään hyvin tiiviisti yhdessä ensimmäisellä luokalla, ja toivomme, että sinulla on myös kokemusta erityisopetuksesta ja haluat työskennellä pienempien ryhmien kanssa.

 

Centralskolan on idyllinen 1-6 –vuosiluokkien koulu Kruunupyyssä, lähellä luontoa ja yhteyksien lähellä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön opettajatiimissä, jossa on laajaa ammattitaitoa ja korkea pedagoginen pätevyys. Tehtävään palkkaamme henkilö voi halutessaan osallistua nepsyn jatkokoulutuksiin ja kuuluu myös kunnan nepsy-tiimiin.

 

Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 28.11.2021 klo. 15.00.

 

Lisätiedot: vs. sivistystoimenjohtaja Ida Kronholm puh. 040 6610 169 tai s-posti: ida.kronholm@kronoby.fi tai koulun rehtori Mats-Erik Käld puh. 040 7142 171 tai s-posti:  mats-erik.kald@kronoby.fi

 

 

 

Ulko-opettajan

 

Haemme ulkopedagogia kehittämään kunnan Utis-toimintaa

 

Kruunupyyn kunta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat käynnistää ja kehittää Utispedagogiikkaa kunnassamme. Haemme sinua, joka olet taitava, itsenäinen ja luova, ja joka mielellään kehittää täysin uutta pedagogista konseptia kunnan kaikkiin päiväkoteihin ja kouluihin.  Tämä on uniikki ja harvoin tarjolla oleva tilaisuus.

 

Kunnan Utispedagogina työskentelet yhteistyössä kunnan päiväkotien ja peruskoulupedagogien kanssa samalla kun olet osallisena yhdessä Pohjoismaisten merkittävimmässä Kvarnenilla sijaitsevassa Outdoor koulutuksen verkostossa. Lisäksi työskentelet yhteistyössä jo seudulla olevan Utistiimin kanssa.

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda jotain aivan uutta jo olemassa olevasta seudun ulkopedagogiikan verkostosta ja tiedosta, tavoitteena luoda pysyvä Utis-toiminta kunnan lapsille ja nuorille. Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 28.11.2021 klo. 15.00.

 

Työsuhde on kokoaikainen alkaen 1.1.2022 ja jatkuen 31.5.2023 saakka jatkomahdollisuudella.

 

Lisätietoja: vs. sivistystoimenjohtaja Ida Kronholm puh. 040 6610 169 tai s-posti: ida.kronholm@kronoby.fi

 

 

 

Koulupsykologin

 

Haemme kokoaikaista koulupsykologia! Tule työskentelemään idylliseen kuntaamme, jossa on mahdollista työskennellä rauhallisessa ympäristössä yhteyksien lähellä.  Annamme sinulle mahdollisuuden olla kehittämässä uutta oppilashuollon konseptia läheisessä yhteistyössä oppilashuollon moniammatillisen tiimin kanssa. Haemme sinua, joka pidät työskentelystä verkostossa ja kunnan oppilashuollon kehittämisen parissa. 

                                     

Työsuhde alkaa 1.1.2022 mahdollisuudella vakituiseen työsuhteeseen.

 

Jätä hakemus Kuntarekryn kautta viimeistään 28.11.2021 klo. 15.00.

 

Lisätietoja vs. sivistystoimenjohtaja Ida Kronholm puhelimitse 040 6610 169 tai sähköpostitse : ida.kronholm@kronoby.fi

 

 

 

Liikuntaneuvojan

 

Aloitimme syksyllä 2021 Hålligång -hankkeen, jonka avulla haluamme rohkaista kuntalaisia liikkumaan lisää. Hanke jatkuu keväällä 2022 ja haemme nyt henkilöä jatkamaan hankkeen parissa. Haemme henkilöä, jolla on palavaa intoa saada muita liikkumaan.

 

Etsimme sinua :

- joka olet kaksikielinen

- jolla on auto käytössäsi

- joka on valmis työskentelemään joustavin työajoin

- jolla on hyvät tietotaidot terveyden edistämisestä ja liikunnasta

- joka haluaa olla mukana kehittämässä jotain uutta

 

Työtehtäväsi tulee koostumaan mm. liikuntaneuvonnasta, liikuntaryhmien ohjaamisesta ja projektin suunnittelun auttamisessa.

 

Palkkaamme sinut 50 % maaliskuun 2022 alusta kesäkuun loppuun 2022. Työsuhde jatkuu todennäköisesti vuoden 2022 loppuun saakka, mikäli saamme jatkoa hankerahalle.

 

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 8.12.2021 klo. 15.00.