Vi anställer:

 

17.11.2021

 

Som en del av vår satsning på elevhälsan och välmående anställer vi:

 

 

Resurslärare

 

Vi söker en resurslärare med placering vid Centralskolan i Kronoby för resten av läsåret. Den som anställs ingår i ett lärarteam som jobbar väldigt tajt med varandra i årskurs 1 och vi ser gärna att du även har specialpedagogiska kunskaper och känner dej manad att jobba med mindre grupper.

 

Centralskolan är en idyllisk skola årskurs 1-6 i Kronoby, lika nära lugnet som världen. Vi erbjuder dej en intressant arbetsmiljö i ett lärarlag med bred yrkeskunskap och hög pedagogisk kompetens. Den som anställs för uppgiften ges även möjlighet att delta i fortbildningar inom nepsy och kommer också ingå i kommunens nepsy-team.

 

Vänligen lämna in din ansökan via Kuntarekry senast den 28.11.2021 kl 15.00.

 

Närmare uppgifter får du av tf. bildningschef Ida Kronholm på telefon 040 6610 169 eller per e-post: ida.kronholm@kronoby.fi eller av skolans rektor Mats-Erik Käld på telefon 040 7142 171 eller per e-post: mats-erik.kald@kronoby.fi

 

 

Utepedagog

 

Vi söker en utepedagog för att utveckla Utis verksamheten inom kommunen.

 

Kronoby kommun erbjuder en unik arbetsmöjlighet till dej som vill vara med och starta upp och utveckla Utispedagogiken inom vår kommun. Vi söker dej som är driven, självständig, och kreativ och som gärna är med och skapar ett helt nytt pedagogiskt koncept för alla våra daghem och skolor inom kommunen.

 

Detta är en unik möjlighet som sällan erbjuds. Som kommunens Utispedagog jobbar du i nära samarbete med kommunens daghems och grundskolpedagoger samtidigt som du också är med i nätverket i ett av Nordens främsta Outdoor utbildningar som finns belägen vid Kvarnen. Dessutom kommer du jobba i nära samarbete med det befintliga Utis teamet som redan finns i regionen.

 

Vi erbjuder en unik möjlighet att skapa något helt nytt av det nätverk och den kunskap som redan finns kring utepedagogiken i regionen med målsättningen är att skapa en bestående Utis-verksamhet för kommunens barn och unga. Välkommen med din ansökan via Kuntarekry senast 28.12.2021 kl. 15.00.

 

Anställningen är på heltid från och med den 1.1.2022 fram till den 31.5.2023, med möjlighet till förlängning.


Närmare uppgifter får du av tf. bildningschef Ida Kronholm på telefon 040 6610 169 eller per e-post: ida.kronholm@kronoby.fi

 

 

Skolpsykolog

 

Vi söker en skolpsykolog på heltid! Kom och jobba i vår idylliska kommun som ger dej möjlighet att jobba lika nära lugnet som världen. Vi ger dej möjligheten att vara med och utveckla ett nytt koncept kring elevvården i nära samarbete med vårt mångprofessionella team inom elevhälsan. Vi söker dej som tycker om att jobba i nätverk och utveckla arbetet kring elevhälsan inom kommunen.

 

Anställningen startar från och med den 1.1.2022 med möjlighet till tillsvidareanställning.

 

Vänligen lämna in din ansökan via Kuntarekry senast den 28.11.2021 kl. 15.00.

 

Närmare uppgifter får du av tf. bildningschef Ida Kronholm på telefon 040 6610 169 eller per e-post: ida.kronholm@kronoby.fi

 

 

Motionsrådgivare

 

Under hösten 2021 startade vårt projekt Hålligång genom vilken vi vill uppmuntra kommuninvånare att få mera fysisk aktivitet. Projektet får fortsättning under våren 2022 och vi söker nu en person som fortsätter jobba med projektet. Vi söker dig som brinner för att aktivera folk till en mera aktiv livsstil.

 

Vi hoppas att du:

- är tvåspråkig

- har tillgång till bil

- kan arbeta med flexibel tidtabell

- har goda kunskaper inom hälsofrämjande och idrott

- vill vara med och utveckla något nytt

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå bl.a. av att fungera som motionsrådgivare, leda motionsgrupper och att hjälpa till med övrig projektplanering.

 

Vi anställer dig på 50 % från början av mars 2022 till slutet av juni 2022, med sannolik förlängning till året 2022 slut förutsatt att vi får fortsatt projektbidrag.

 

Ansökan via Kuntarekry senast 8.12.2021 kl. 15.00.