Haemme vs. kirjastopedagogia

 

 

26.1.2024

 

 

Kruunupyyn kunnankirjasto hakee kokoaikaista (100 %) vs. kirjastopedagogia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.2.2024-31.7.2024 mahdollisella jatkolla.

 

Työtehtäviin kuuluu yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen, esikoulujen ja koulujen kanssa ja vastaanottaa luokkia ja ryhmiä kirjakeskusteluihin, opastusta kirjaston käyttöön, satuhetkiä ja muuta lukemista edistäviä tapahtumia.  Työhön kuuluu myös asiakaspalvelu ja muu kirjastotyö. Pääasiallinen työpaikka on Kruunupyyn pääkirjasto, mutta työhön kuuluu tehtäviä myös muissa kunnanosissa.

 

Kruunupyyn kunnankirjasto panostaa kaikenikäisten lukemista edistävään toimintaan. Kehitys on tervetullutta ja askel ideasta tekoon on meillä usein hyvin lyhyt. Haemme sinua, joka nautit työskentelystä ihmisten parissa, ja, jolla on palveluosaamista ja yhteistyökykyä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on sopiva korkeakoulututkinto, kirjasto- tai kulttuurituotantoalan koulutus sekä kokemus kirjastotöistä lasketaan ansioksi.

 

Työaika on viraston työaika, 36,25 h/viikko. Tehtäväkohtainen palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

 

Hakemus Kuntarekryn kautta viimeistään 8.2.2024 klo.15:00.

 

Lisätiedot:
Kirjastonjohtaja Katarina Kronlund, katarina.kronlund@kronoby.fi, puh. 040 7142 172