Pietarsaaren seudun ilmastostrategia

 

18.11.2021

 

Pietarsaaren seudulle on nyt laadittu uusi ilmastostrategia, joka ulottuu vuodesta 2021 vuoteen 2030. Lue, inspiroidu ja osallistu seudun ilmastotyöhön.

 

Katso tästä youtube-video ilmastostrategiasta!

 

Ilmastostrategia valmistettiin Ilmastotietoisia yhdessä-hankkeessa yhteistyössä Pietarsaaren seudun viiden kunnan kanssa sekä Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordian CERM-hankkeen kanssa.

 

Ilmastostrategian voit lukea tästä (pdf, 3.5 Mt)

Strategian liitteet (pdf, 1.2 Mb)

 

 

YRITYS, TULE MUKAAN!

 

Pietarsaaren seudun ilmastostrategia on tiekartta sille, miten seudullamme siirrytään kohti kestävämpää ja ilmastotietoisempaa yhteiskuntaa. Jotta ilmastostrategian mukaiset pienempiä päästöjä koskevat tavoitteet voitaisiin kytkeä vahvemmin elinkeinoelämään, olemme laatineet ilmastosopimuksen, jonka seudun yritykset voivat allekirjoittaa ja näin osoittaa osallistumisensa seudun yhteisiin ilmastotavoitteisiin.

 

Concordian sivuilta (concordia.jakobstad.fi) löydät ilmastosopimuksen. Sieltä voit tulostaa sen, allekirjoittaa ja ylpeänä ripustaa sen seinälle, ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, haasta kolme muuta yritystä. Yhdessä olemme ilmastotietoisempi ja kestävämpi seutu.