Kesäkuun uutiskirje

 

 

20.6.2024

 

 

Täältä voit lukea uutiskirjeen  pdf-versiona (pdf, 5.3 Mb)

 

 

Muistutus: Kunnantalo ja urheiluhalli suljettu lomien ajan

Totuttuun tapaan Kunnantalon ovet sulkeutuvat kesälomien ajaksi. Tänä vuonna Kunnantalo on suljettu viikot 27-31, eli 1.7-4.8.2024. Sinä aikana vaihde on avoinna arkisin klo.9-11.

Urheiluhalli on suljettu kesän ajan ja avataan jälleen elokuussa. Ne, jotka ovat ostaneet kuntosalijäsenyyden ja lunastaneet kuntosaliavaimen, voivat harjoitella normaalisti kesän aikana. Kuntosalijäsenyyden ja kuntosaliavaimen voi ostaa vapaa-ajan koordinaattorilta 3.7 asti soittamalla numeroon 040 8679 739 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hanna.aarnio@kronoby.fi

 

 

Maksuton Street X on – tapahtuma 3.7

3.7 järjestetään maksuton Street X on -tapahtuma urheiluhallin pysäköintialueella klo.11-14. Luvassa on rulliksia, scootteja, kickboardseja, skeittejä, longboardseja, katusäbää, streetlimboa, temppuratoja ja paljon muuta ohjelmaa non-stop. Tapahtuma sopii parhaiten 7–16-vuotiaille. Nyt kaikki mukaan kokeilemaan!

  

 

Osallistu PIA-hankkeen galluppiin

Osallistu PIA-hankkeen galluppiin klikkaamalla tästä. Osallistuminen kestää vain minuutin!

 

 

Miljoona roskapussia

Miljoona roskapussia-kampanja päättyi muutama viikko sitten. Kruunupyyssä poimittiin 63 roskapussia. Määrä oli hieman pienempi kuin naapurikunnissa, mutta ehkä meillä oli vähemmän roskia kuin muilla, joten oli vähemmän poimittavaa 😊 Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille ja pidetäänhän kunta edelleenkin siistinä.

 

 

Muistathan Tule tänne! -rekrymessut

Keskiviikkona 24. heinäkuuta klo 13–17 keskellä Jaakon päiviä järjestetään taas Tule tänne! -rekrytointimessut Campus Allegrossa Pietarsaaressa. Viime kesänä paikalla oli yli 1000 kävijää ja 40 näytteilleasettajaa. Yritykset, kunnat, asuntotoimijat ja koulutuksen järjestäjät ovat paikalla markkinoimassa tarjontaansa.

Myös Kruunupyyn kunta on paikalla.

 

 

Haemme Hobbis-ohjaajia

Etsimme ohjaajia seuraaviin Hobbis-ryhmiin syksyä varten: sportmix, kreativa konstnärer ja en salig blandning 1–3-luokan oppilaille Alavetelissä ja Teerijärvellä. Ota yhteyttä vapaa-ajan koordinaattoriin, jos olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana.

Ryhmät alkavat syyskuussa ja jatkuvat kevääseen asti.

 

 

Pohjanmaa lautasella

Oletko kekseliäs keittiössä ja käytät mielelläsi paikallisia raaka-aineita? Osallistu Pohjanmaa lautasella -reseptikilpailuun – voit osallistua joko yksin tai perheesi kanssa. Kilpailu on avoin kaikille hyvästä ruoasta kiinnostuneille ja se on käynnissä 7.7.2024 saakka.

ProAgria Lantbrukssällskapetin Kvarken Plate – Pohjanmaa lautasella -hankkeen ja Pohjanmaan liiton yhteistyössä järjestämässä reseptikilpailussa etsitään maukasta pääruokaa, joka perustuu pääasiassa paikallisiin raaka-aineisiin.

Lisätietoja ja kilpailusäännöt löytyvät hankkeen verkkosivulta tämän linkin kautta.

 

 

Eettiset periaatteet työntekijöille ja luottamushenkilöille

Kunnanvaltuusto hyväksyi edellisessä kokouksessaan asiakirjan Kruunupyyn kunnan eettiset periaatteet työntekijöille ja luottamushenkilöille. Periaatteilla pyritään luomaan kunnan toimintaan hyvä työ- ja keskusteluilmapiiri ja täten lisätä kuntalaisten luottamusta kunnan työhön.  

Työ Kruunupyyn kunnassa tulee rakentua keskinäiseen kunnioitukseen sekä avoimeen ja suvaitsevaan vuoropuheluun. Pyrimme siihen, että kaikilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä kunnioittavassa ympäristössä vapaana henkilökohtaisesta arvostelusta. Voit tutustua periaatteisiin tämän linkin kautta.

 

 

TAPAHTUMAKALENTERI

* Alaveteliviikko 29.6-7.7

* Teerijärviviikko 1-7.7

* Kruunupyypäivä 6.7

* Museokierros Kruunupyyssä 7.7 klo.12–16. Tolvmansgården, Korpholmenin spitaalisairaala, Laivatelakka, Påraksen kappeli sekä Torgaren pappila avoinna.

* Opastettu vaellus Hästön vaellusreitillä 10.7 klo.10

* Yhteislaulua Hästöllä Mikael Fröjdön ja Hästö All Starsin kera 11.7 kl.18

* Bönders Music Party 20.7

* Vanhanajan markkinat Tolvmansgårdenilla 3.8 klo.10–14

* TUS Kesägaala 3.8 klo.20

* Hot Club De Jakobstad konsertti Korpholmenin kirkossa 9.8 klo.19

* Korpholmenin spitaalisairaala avoinna sunnuntaisin kesäkuussa, heinäkuussa sekä 4. ja 11. elokuuta klo.13-17

* Tolvmansgården avoinna torstaista-lauantaihin kesäkuussa ja heinäkuussa sekä 1–2.8 klo.12–15

 

 

Seuraava uutiskirje ilmestyy elokuun lopulla. Hyvää kesää!

solnedgång vid åkrarna