Koronainfo 29.11.

 

Korona-päivitys 4.12.2020

 

Soiten uusimpien (3.12.2020) suositusten mukaisesti yli 10 aikuisen henkilön yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi. Aluehallintovirasto on kieltänyt yli 20 henkilön kokoontumiset ajalla 2.12 – 21.12.2020.

Kruunupyy seuraa suosituksia ja kieltoa. Toiminnalle tämä tarkoittaa sitä ettei kirjastoauto liikennöi maanantaista 7.12.2020 lähtien.

Muutoin toimintaa koskevat aikaisemmat säädökset.

 

Lisäys 2.12.2020: 
Soiten alueen suositukset koronaviruksen kiihtymisvaiheessa – AVI kieltää yli 20 henkilön kokoontumiset ajalla 2.12.–21.12.2020.

 

Kruunupyy seuraa Keski-Pohjanmaan / Soiten suosituksia koskien covid-19.

 

Muista, että edelleen vastuu on meillä jokaisella itsellään, jokaisen henkilön omat päätökset siitä kuinka seuraa ohjeita ja suosituksia.

 

Joulu on tuloillaan ja tilanne on edelleen hankala, ja vaatii jokaiselta varovaisuutta ja osallistumista taistelussa pandemiaa vastaan.

 

Kunnantalon ovet ovat edelleen suljettuina ja vierailuista tulee sopia etukäteen. Vieraillessa Kunnantalolla tulee käyttää kasvomaskia. Kokoukset järjestetään hybridikokouksina ja etäosallistumismahdollisuuksineen.

 

Kansalaisopisto, koulut ja varhaiskasvatus tiedottavat erikseen tarvittaessa.

 

 

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä tarkensi suosituksia kokoontumisiin ja harrastustoimintaan liittyen. Suositukset tulevat voimaan 29.11.2020 ja ovat voimassa 21.12.2020 saakka.

 

                           

  • Suositellaan, että yli 20 hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä. Pienemmissäkin tilaisuuksissa käytetään maskeja, elleivät turvavälit toteudu. Kaikkien tarpeettomien yksityistilaisuuksien järjestämistä pyydetään välttämään.

 

  • Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnassa suositellaan, että ajalla 30.11.-21.12. keskeytetään kaikenlainen sisätiloissa tapahtuva, yli 20 hengen ryhmissä tapahtuva harrastustoiminta (esim. joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta, kuorotoiminta sekä kaikenlaiset muut sisätiloissa toimivat harrastukset). Suositus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Mahdollisuuksien mukaan harrastukset kannattaa siirtää ulos.
  • Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. Ottelu- ja turnaustoiminta suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä.

 

  • Suositellaan välttämään kaikkea tarpeetonta matkustamista.

 

  • Pikkujouluja suositellaan vietettäväksi etätapahtumina, maskisuojauksin ja asiaankuuluvin varotoimin järjestettynä.
  • Noudatetaan huolellisesti Soiten yksiköissä voimassa olevia vierailurajoituksia ja huolehditaan turvallisuudesta vierailujen yhteydessä.
  • Hakeuduthan testaukseen lievissäkin oireissa.