Kruunupyyn kestävän kehityksen oppimispolku

 

 

10.4.2024

 

 

Kruunupyyllä on nyt käytössä kestävän kehityksen oppimispolku ja vuosikello vuosiluokkien 1–9 oppilaille, ja Kruunupyyn lukiossa on kestävän kehityksen osaamisen etenemissuunnitelma. Oppimispolku ja tiekartta tuovat oppilaille ja opiskelijoille tietoa, taitoa ja asenteita, jotka ohjaavat heitä toimimaan kestävän arjen ja tulevaisuuden puolesta, yksin ja yhdessä. Löydät oppimispolun ja tiekartan Vihreän polun ja Vihreän reitin kotisivulta. (vain ruotsiksi).

 

14. huhtikuuta oppimispolku ja tiekartta käsitellään sivistyslautakunnassa täydennyksenä paikalliseen opetussuunnitelmaan. Tämä heti sen jälkeen, kun Pietarsaaren ja Kokkolan seutujen poliitikot, viranhaltijat ja rehtorit kokoontuvat ensimmäistä kertaa keskustelemaan kestävästä kehityksestä yhteiseen alueelliseen seminaariin.

 

Oppimispolku, tiekartta ja verkkosivut on laadittu Vihreän polun ja Vihreän reitin -hankkeina – yhteinen ilmasto- ja kestävän kehityksen satsaus perusopetukselle ja lukiolle Pietarsaaren ja Kokkolan seuduilla. Oppimispolun ja tiekartan lisäksi löydät verkkosivuilta mm. materiaalivinkkejä ja pian myös Kruunupyyn varattavissa olevan ilmastolaboratorion.

 

Hanketta rahoittavat Opetushallitus, Pietarsaaren kaupunki, Kokkolan kaupunki, Kruunupyyn kunta, Luodon kunta, Uudenkaarlepyyn kaupunki ja Pedersören kunta.

 

Kronobys laerstig och faerdplan