Toukokuun uutiskirje

 

 

26.5.2023

 

 

Avoimet ovet Kunnantalolla 12.6
Kruunupyyn Kunnantalo rakennettiin tasan 30 vuotta sitten ja sitä juhlistetaan nyt Avoimin ovin maanantaina 12.6 klo. 12 – 18. Päivän aikana on luvassa monenlaista ohjelmaa, muun muassa liikuntainnostaja Frida pitää kevyen senioritreenin sekä kesätreenin ulkona pihalla ja Kunnantalossa pidetään opastettuja kierroksia, jolloin pääset tapaamaan Kunnantalolla työskenteleviä ihmisiä. Valtuuston kokous alkaa klo. 18 Avoimien ovien päätteeksi, joten sitäkin olet tervetullut seuraamaan.  
100 ensimmäistä vierailijaa Avoimien ovien päivässä saa kesäkukkien siemenpussin. Tarjoamme tietenkin myös kahvia ja mehua. Yksityiskohtaisempi ohjelma julkaistaan piakkoin. Tervetuloa!

 

Teerijärvenkierros

Torstaina 15.6 klo 18 pamahtaa lähtölaukaus historian ensimmäiselle Teerijärvenkierrokselle! Aloitamme yhteisellä lämmittelyllä Teerijärven kirjaston ulkopuolella, jonka jälkeen voi valita käveleekö, juokseeko vai pyöräileekö merkityn reitin.  Ei osallistumismaksua tai ennakkoilmoittautumisia.
Sata ensimmäisenä paikanpäällä ilmoittautunutta saa Pirteästi pyöräillen -juomapullon ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan aktiivisuusranneke. Tervetuloa mukaan iloiseen kuntoilutapahtumaan. Lisätietoja ja reittikartat julkaistaan piakkoin.

 

Kunta, jossa niin nuoret kuin vanhemmatkin viihtyvät
Kruunupyyn kunta on laatinut uudet strategiat nuorille ja ikääntyneille, jotka molemmat käsitellään kunnanvaltuustossa kesäkuun 12. päivä. Strategioiden tarkoituksena on luoda yhteisiä visioita ja tavoitteita siitä, kuinka lisätä nuorten ja vanhempien viihtyvyyttä kunnassa. On painotettu sitä, että strategiat olisivat helppolukuisia, lyhyitä ja visuaalisia. Jos olet kiinnostunut lukemaan strategiat, joudut vielä odottamaan, kunnes valtuusto ottaa ne käsittelyyn 😊

 

Taimienvaihtopäivä pääkirjastossa

Kirjasto ja kansalaisopisto järjestävät yhteistuumin taimienvaihtopäivän Kruunupyyn pääkirjaston ulkopuolella 12.6. klo. 16 – 18. Owe Salmela antaa vinkkejä ja neuvoja. Ota mukaan omia tarpeettomia taimia ja vaihda muihin taimiin tai tule ilman ja löydä uusia mielenkiintoisia kasveja ja opi niistä uutta.

 

Kunnantalo suljettu lomien ajan

Totuttuun tapaan Kunnantalon ovet sulkeutuvat kesälomien ajaksi. Tänä vuonna Kunnantalo on suljettu viikot 27-31, eli 3.7-6.8.2023.

 

Lääkärinvastaanottojen poikkeusaukiolot kesällä

Myös lääkärinvastaanotot pitävät ovensa suljettuina kesällä seuraavanlaisesti:
Kruunupyyn lääkärinvastaanotto suljettu 19.6 - 16.7.2023
Alavetelin lääkärinvastaanotto suljettu 19.6 - 30.7.2023
Teerijärven  lääkärinvastaanotto suljettu 17.7 - 13.8.2023

 

Markkinointi

Jos ajelet Kokkolassa kesällä, niin vilkaise Eteläväylän digitaululle ABC:n lähellä. Kunnalla on taulun pohjoispuolella mainos, joka näkyy kerran minuutissa kesä- ja heinäkuun ajan.

Kaustisen kansanmusiikkifestivaalien aikana kunnan mainos näkyy myös Kaustisen digitaululla.

 

Toukokuun uutiskirje pdf-versiona (pdf, 1.4 Mb)