Uusi puhtaanapito- ja ruokapalveluiden hankinta

 

14.2.2024

 

Kruunupyyn kunta ja Pohjanmaan hyvinvointialue kilpailuttavat yhdessä päiväkotien, esikoulujen, koulujen, kirjastojen, terveyskeskusten, palveluasuntojen, paloasemien ja muiden kiinteistöjen ruoka- ja siivouspalvelut Kruunupyyn kunnassa. Sopimuskausi on kolme vuotta, ja siihen sisältyy mahdollisuus kahteen optiovuoteen. Tavoitteena on, että Palveluiden tuottaminen aloitetaan 1.8.2024.

 

Hankinta on jaettu neljään (4) osa-alueeseen seuraavasti:

  • Osa-alue 1.1: Puhtaanapitopalvelut ja ruokapalveluiden käyttäjäpalvelut, Kruunupyyn kunta
  • Osa-alue 1.2: Puhtaanapitopalvelut, Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Osa-alue 2.1: Ruokapalvelut ja ruokapalveluiden käyttäjäpalvelut sekä puhtaanapito erikseen määritellyissä kiinteistöissä, Kruunupyyn kunta
  • Osa-alue 2.2: Ruokapalvelut ja ruokapalveluiden käyttäjäpalvelut sekä puhtaanapito erikseen määritellyissä kiinteistöissä, Pohjanmaan hyvinvointialue

Palveluista tullaan tekemään neljä (4) eri sopimusta eri osa-alueiden mukaisesti.

 

Tarjousten vertailu suoritetaan yhtenä kokonaisuutena puhtaanapitopalvelut ja ruokapalveluiden käyttäjäpalveluiden osalta (1.1. ja 1.2) sekä ruokapalvelut ja ruokapalveluiden käyttäjäpalvelut sekä puhtaanapidon osalta (2.1 ja 2.2).

 

Osatarjoukset ovat sallittuja siten, että tarjoaja voi jättää tarjouksen seuraavien kolmen vaihtoehdon mukaisesti:

1) Yksi tarjous tehdään osa-alueista 1.1–1.2,  

2) Yksi tarjous tehdään osa-alueista 2.1–2.2,    

3) Kaksi tarjousta jätetään osa-alueista 1.1–1.2 ja 2.1–2.2. 

 

Muut tarjoukset sekä osatarjoukset osa-alueiden sisällä ei ole sallittuja.  Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

 

Tarjouspyyntö ja tiedot hankinnasta löytyvät Hilma-palvelusta. Tarjoukset jätetään Cloudia-palvelun kautta Hilmassa olevien ohjeiden mukaisesti.