VD sökes


Är du vår kommande VD?

Som VD utreder och leder du en möjlig fusionsprocess för att bilda ett större vatten- och avloppsbolag i kommunen. Du ansvarar för driftssäkerheten i de berörda bolagen och du leder bolagens ekonomiförvaltning, utvecklingsarbete och större projekt. Du fungerar i första hand som VD för Terjärv Vatten och Avlopp Ab, men också för andra i Kronoby kommun verkande vatten- och avloppsbolag samt för KVT-Vesihuolto Oy. Personalen uppgår till närmare 10 personer i de olika bolagen.

 Vi söker dig som:
-          Har lämplig utbildning samt har ett ekonomiskt kunnande och en teknisk kompetens
-          Är van att planera och genomföra större projekt
-          Är noggrann, har ett sinne för detaljer och regler, men gärna ser större helheter
-          Är initiativrik, självständig och samarbetsinriktad
-          Kan prestera under stress

God förmåga att i tal och skrift använda både svenska och finska är en förutsättning för anställningen. Placeringsort är i första hand Terjärv och i andra hand Kronoby. Tjänsten är tidsbunden fram till 31.12.2020, med eventuell möjlighet till förlängning, och vi anställer dig gärna så fort som möjligt.

Ansökningar och CV med löneanspråk bör finnas tillhanda senast 28.5.2019 kl. 15:00 till kronoby.kommun@kronoby.fi eller per post till Kronoby kommun, Säbråvägen 2, 68500 Kronoby. Närmare uppgifter fås av kommundirektör Malin Brännkärr (040-5347727), Terjärv Vatten och Avlopps styrelseordförande Ulrika Ahlbäck (040-5794769) eller Kronoby Vatten och Avlopps styrelseordförande Johan Byggmästar (050-5555208).