September nyhetsbrev

 

3.10.2022

 

 

Ny skolpsykolog

Vi har fått nytt folk i Kommungården igen. Sandra Björklund har börjat jobba som vår nya skolpsykolog. Vi önskar henne välkommen!

 

Energisparveckan

Nationella energisparveckan ordnas 10–16.10. Energisparveckan förmedlar information om saker som berör oss alla: hur vi med en förnuftig förbrukning av energi kan bekämpa klimatförändringen och minska andra miljöpåverkningar.

Även Kronoby kommun deltar i veckan med flera egna energiåtgärder. Vi ordnar en lokal Krombi Earth Hour 13.10 kl. 19–20 då vi önskar att kommuninvånare stänger av lamporna, tv:n och datorn och njuter en timme i ljusskenet.

Vi kommer även att ha energisparbingo åt personalen samt en annan bingo åt kommuninvånare med fina priser såklart! Vi återkommer med bingo närmare energisparveckan.

 

Höstloppis 1.10

Ni kommer väl ihåg att det är höstloppis nu på lördag i idrottshallen i Kronoby kl.10–14? Alla är välkomna att sälja överblivna saker samt att handla något nytt. Om du inte vill delta med att sälja, kan du delta i Botnia 4H:s klädbytarhörna: Ta med dig 1-5 stycken rena och hela plagg som du vill byta ut. Lämna plaggen vid klädbytarhörnan och välj 1-5 stycken plagg som du vill ha istället. Välkommen!

 

Teaterresa till Heiman på Wasa Teater

15.10 är det dags för vår traditionella teaterresa till Wasa teater. Resan (inkl. teaterbiljett) kostar 50 euro (45 e för studerande). Anmälningar till Luckan tfn. 050 3470 527 eller luckan.karleby@kulturosterbotten.fi. Bussen startar i Terjärv kl. 9:30 och kör via Nedervetil, Karleby och Kronoby. Vi har reserverat tid för att hinna äta lunch i Vasa innan föreställningen som börjar kl. 14.

 

 

Ha en trevlig oktober!