Vi söker nya medarbetare

 

11.12.2020

 

Kanslist

 

Kronoby kommun söker en kanslist med merkantil eller annan lämplig utbildning till infopunkten vid Kommungården. Du behöver behärska både svenska och finska muntligt samt gärna även engelska.  Du tar emot samtal till kommunen och sköter diverse kanslistarbeten såsom fakturering, leverantörsreskontra och posthantering.Arbetet förutsätter goda sociala färdigheter samt villighet att betjäna kunder.

 

Befattningen är heltid och varar tillsvidare. Lön enligt AKTA.

 

Ansökan jämte CV inlämnas senast 6.1.2021 kl. 15.00 via Kuntarekry.

 

Tilläggsinformation fås av förvaltningschef Inger Bjon 040 7142 151.

 

 

 

Biträdande byggnadsinspektör

 

Kronoby kommun söker en biträdande byggnadsinspektör för att sköta uppgifter inom byggnadstillsynen i en tidsbunden tjänst fram till 31.12.2021 med eventuell förlängning. Till arbetsuppgifterna hör byggnadsövervakning, utförandet av syner, rådgivning i byggnadsärenden, utpålningar samt arbete inom fastighetsskatteprojektet. Prövotiden är fyra månader.

 

Av sökanden förväntar vi högskoleexamen inom byggnadsbranschen och tillräcklig erfarenhet av uppgifter i anslutning till projekteringen av byggnader och utförande av byggnadsarbete.

 

Kommunen är tvåspråkig och därmed krävs goda kunskaper i de båda inhemska språken, såväl skriftligt som muntligt. Huvudsakliga arbetsplatsen är på Kommungården, Säbråvägen 2, i Kronoby. Det finns även möjlighet att sköta en del av arbetsuppgifterna på distans. Arbetet förutsätter användning av egen bil. Arbetet förutsätter goda sociala färdigheter samt villighet att betjäna kunder. För utförandet av uppgifter krävs stor noggrannhet och goda datakunskaper.

 

Ansökan med CV samt löneanspråk inlämnas senast 6.1.2021 kl. 15.00 via Kuntarekry.

 

Arbetet inleds: omedelbart eller enligt överenskommelse

Lön: enligt överenskommelse

Tilläggsuppgifter: Jukka Aarnio, 040 626 5677,jukka.aarnio@kronoby.fi