Vi söker en kurssekreterare

 

 

15.5.2024

 

 

Kronoby Medborgarinstitut söker en kurssekreterare på heltid (100 %) för tillsvidare anställning med början 1.8.2024 eller enligt överenskommelse.

 

Behörighetskraven är lämplig lägre högskoleexamen eller yrkesinriktad grundexamen eller annan lämplig utbildning samt god förmåga att i tal och skrift använda det svenska språket och god förmåga att i tal använda det finska språket. Av den sökande förutsätts goda IT-kunskaper, förmåga att arbeta både självständigt och i team och initiativförmåga samt god social kompetens. Tidigare arbete inom medborgar- eller arbetarinstitut och kunskaper i E-kursprogrammet räknas som merit.

 

Till arbetsuppgifterna, som är mångsidiga, hör bland annat att planera och administrera institutets kurser och verksamhet, kundrådgivning, upprätthållande av lärarkontakter, intern och extern information, marknadsföring och redovisning av statistik samt fakturering.

 

Arbetstiden är byråarbetstid, 36,25 h/vecka. Den sökande bör ha beredskap att vid behov även jobba kvällar och helger. Arbetet förutsätter även tillgång till bil.

 

Den uppgiftsrelaterade lönen och villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

 

Ansökan och CV via Kuntarekry senast 31.5.2024 kl.15:00.

 

 

För ytterligare information kontakta:

Rektor Tom Hansén, tom.hansen@kvarnen.fi eller 050-550 7722.