Kronoby kommun söker en projektkoordinator

 

 

26.4.2024

 

 

Gillar du projektledning och har ett begär att ta reda på saker? Då är du kanske personen vi söker!

 

Kronoby kommun söker nu en engagerad projektkoordinator för en tidsbunden anställning 17.6.2024-31.8.2025, med uppgifter som anknyter till utvecklingen av vattentjänsterna inom kommunen. Hur höjer vi vattentjänstverkens allmänna beredskap och hur kan samarbetet fördjupas mellan vattentjänstverken, är några av de frågor som projektkoordinatorn skulle få jobba med.

 

Vi erbjuder ett mångsidigt och självständigt arbete, där god initiativförmåga uppskattas. Som projektkoordinator förväntas du aktivt kunna ta kontakt med alla olika parter inom området och agera ”spindeln i nätet” för projektet. Ett intresse för projektledning, verksamhetsutveckling, teambyggande samt nyfikenhet av att fördjupa sig i lagstiftningen beträffande vattentjänster är det vi söker.

 

Behörighetskrav är lämplig högskoleexamen. Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av vattenförsörjning, organisationsstrukturer samt projektledning. Erfarenhet av teamarbete och beredskap räknas som merit.

 

Du bör ha god förmåga att i tal och i skrift använda det svenska språket och god förmåga att i tal använda det finska språket.  Arbetsuppgifterna kräver körkort och tillgång till egen bil.

 

Anställningen börjar 17.6.2024 eller enligt överenskommelse. Prövotid fyra månader. Lön betalas enligt Akta.

 

Elektronisk ansökan via Kuntarekry, arbetsnyckel 593842. Ansökan inlämnas senast 20.5.2024 kl.12:00.

 

Mer information ges av tekniska chefen Patricia Svarvar, tel. 040 7142 187 eller patricia.svarvar@kronoby.fi