Kronoby kommun söker en teknisk disponent

 

 

8.9.2023

 

 

Tekniska avdelningen söker en teknisk disponent i tidsbundet avtal på fyra år. Vi erbjuder ett mångsidigt och självständigt arbete, där god initiativförmåga samt ett intresse att utvecklas i sitt arbete uppskattas. Som teknisk disponent kommer du att ha kontakt med många människor och ha möjlighet att delta i flera intressanta fastighetsprojekt.

 

Runt 70 % av arbetstiden kommer att användas till att bland annat handha och planera mindre renoverings- och underhållsprojekt åt kommunens egna fastigheter. Resterande 30 % skulle säljas som disponenttjänst åt Fastighets Ab Kronoby Bostäder.

 

Behörighetskrav är lämplig ingenjörsutbildning, gärna inom bygg. Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av VVS-arbeten, fastighetsteknik samt byggnadsautomation. Know-how i Microsoft Office, AutoCAD eller dylika program räknas som merit.

 

Du bör ha god förmåga att i tal och i skrift använda både det svenska och det finska språket. Även kunskaper inom engelska är till fördel. Arbetsuppgifterna kräver körkort och tillgång till egen bil.

 

Anställningen börjar 16.10.2023 eller enligt överenskommelse. Prövotid sex månader. Lön betalas enligt TS-avtal.

 

Elektronisk ansökan via Kuntarekry. Ansökan inlämnas senast 25.9.2023 kl.12:00.

 

Mer information ges av tekniska chefen Patricia Svarvar, tel. 040 7142 187 eller patricia.svarvar@kronoby.fi