Vi söker sakkunnig inom fastigheter

 

 

20.10.2022

 

 

Är du bra på fastigheter och vill utveckla vårt fastighetsbestånd? Är du initiativrik och vill utveckla? Och är du också samarbets- och serviceinriktad och bra på att marknadsföra? Då är du kanske den sakkunniga vi söker inom fastigheter.

 

Runt 60 % av din arbetstid kommer att användas för kommunens dotterbolag Fastighets Ab Kronoby Bostäder. Det betyder att du ansvarar för Kronoby bostäders utveckling, fastigheterna och deras underhåll, hyr ut bostäder samt har ansvar för administration och ekonomi. Den övriga tiden kommer du att arbeta med kommunens övriga fastigheter och vara involverad i t.ex. renoveringsprojekt.

 

Behörighetskrav är en för befattningen lämplig utbildning. Teknisk utbildning eller disponentutbildning räknas till fördel, men är inte ett absolut krav. En lämplig arbetserfarenhet räknas också till fördel. En god kunskap att i tal och skrift använda svenska samt att i tal använda finska behövs och även engelska räknas till fördel.

 

Kronoby kommun är en tvåspråkig kommun med svenska som förvaltningsspråk. Befattningen som sakkunnig inom fastigheter besätts tillsvidare med sex månaders prövotid. Tillträde 1.12 eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan jämte CV lämnas in senast 31.10 2022 kl. 14.00 via Kuntarekry. Tidigare ansökningar beaktas. Mera information ges av kommundirektör Malin Brännkärr på telefon 0405347727 eller malin.brannkarr@kronoby.fi